Spektakel show

fakir buikdanseres

Show met buikdansen, vuurshow, act met slang en glas

Buikdanseres Miss Nagine

Deel 1: De show word geopend door buikdanseres Nagine met een Oosterse dans terwijl zij met een zwaard op haar hoofd balanceert. Hierna mogen 2 heren uit het publiek ook hun buikdans kunsten  vertonen.

Vuurshow

Deel 2: De vrouwelijke fakir Miss Nagine steekt met haar handen de 6 fakkels aan met vuur. Hierna draait het wiel en hapt Nagine de fakkels één voor één uit in haar mond.

Glas springen

Deel 3: Nagine verspreid honderden scherven vlijmscherp glas uit op de vloer. Vervolgens zal zij met haar blote voeten erin stampen en zelfs springen. Wanneer ze op haar rug in het glas gaat liggen zal een heer/dame uit het publiek op haar rug gaan staan.

Vuurshow

Deel 4: Miss Nagine zal met brandende fakkels over haar handen/armen strijken en zij laat zelfs haar tong branden. Na het meerdere malen uit happen van de vuurfakkels mag een gast uit het publiek ook proberen om vuur te happen. Tenslotte zal Nagine meters hoge vlammen vuurspugen richting plafond/lucht.

Act met slang

Deel 5: De show eindigt spectaculair wanneer Nagine een grote Tijgerpython tevoorschijn haalt die ook word uitgedeeld aan een vrijwilliger uit het publiek.

(Duur van optreden: circa 20 minuten, benodigde ruimte 3 x 3 meter, plaats van optreden dient minimaal 21 graden verwarmt te zijn en wind/tochvrij)