slangenshow

act met slang

Slangenshow-Buikdanseres met slang-Act met slang-Slangenshow

Sfeervolle Oosterse act waarbij Miss Nagine opent terwijl zij een schaal met kaarsen op haar hoofd balanceert. Een opzwepende Oriëntaalse dans word vervolgt met 2 heren uit het publiek die van Miss Nagine de buikrol en jimmy zullen vertonen voor het publiek.

Vervolgens haalt Miss Nagine één voor één haar slangen tevoorschijn. Nagine werkt met slangen van 1 tot  wel 5 meter!! Ook het publiek mag ervaren hoe het is om een reuzenslang vast te houden.

(Duur van act: circa 20 minuten. benodigde ruimte 4 x 4 meter. Het dient minimaal 21 graden te zijn en wind/tochtvrij. Welke en hoeveel slangen mee optreden is onder voorbehoud)

Act met slang:

Miss Nagine is ook in te huren voor ontvangst van de gasten op uw feest of een meet & greet met slangen. De gasten kunnen vragen stellen en voor wie durft mag met een tijger python op de foto.

1001 nacht themafeest met waarzegster, schoenpoetser en waterpijpen:

De slangenshow, fakirshow en buikdans show passen uitstekend op een Oosters feest/ 1001 nacht feest. Miss Nagine levert ook o.a. een waterpijpen terras, schoenpoetser, waarzegster en Oriëntaals decor zodat uw themafeest tot in de puntjes verzorgt is.