Fakir show

vuurshow

Fakir show Miss Nagine

Sfeervolle fakirshow met spijkerbed, vuurspugen/vuurshow en glas springen.

Met het wiel van vuur waaraan 6 brandende fakkels draaien opent Nagine haar show. Zij zal alle fakkels in haar mond doven. Vervolgens loopt en springt Nagine in vlijmscherpe glas scherven en als ze met haar rug op de scherven ligt zal iemand uit het publiek op haar buik gaan staan.

Een groot spijkerbed met meer dan 300 spijkers word aan het publiek getoond, wanneer de vrouwelijke fakir hier op gaat liggen zal een dame uit het publiek een betonblok op de buik van de fakir leggen en deze door midden slaan met een hamer.

De show eindigt met een uitgebreide vuurshow waarbij Miss Nagine werkelijk allerlei stunts uithaalt met haar brandende fakkels. Over de handen en armen strijkt zij met de gloeiend hete vlammen. Ook laat ze haar tong branden en hapt de vlammende fakkels uit in haar mond. Tenslotte zal Nagine gaan vuurspuwen en de metershoge vlammen richting plafond blazen.

Deze show is geschikt voor binnen en buiten. Een indrukwekkende fakir-show voor op uw bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, themafeest 1001 nacht of tuinfeest.

(Duur van act circa 15 minuten, benodigde ruimte 3 x 3 meter)