Buikdans workshop

buikdanseres

Buikdans workshop, Buikdans les, buikdansen op uw feest

Nodig Miss Nagine uit op uw vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest/teambuilding of verjaardag. Miss Nagine zorgt voor de muziek en heeft leuke heupsjaaltjes met muntjes te leen. Deze buikdans-workshop is al te reserveren vanaf 10 personen.

Gedurende 1,5 uur zult u de basis van het buikdansen leren. Nagine heeft in de loop der jaren lessen gevolgd bij verschillende buikdans leraressen en heeft daardoor een grote diversiteit in haar dans stijl. Zo leert u dus een gevarieerde en vooral leuke buikdans.

1001 nacht feest/ kinderfeestje

Ook voor kinderen is de buikdans workshop zeker aan te raden. Leuk op de verjaardag en dan in het thema 1001 nacht. De workshop kunt u combineren met glitter tattoos en een meet & greet met een echte slang. Zo krijgt uw kind een heel bijzonder kinderfeestje.

Bedrijfsfeest Personeelsfeest Teambuilding

Wat dacht u van een buikdans workshop op uw bedrijfsfeest of als teambuilding voor uw personeel. Dit is eventueel te combineren met een slang die uw werknemers ook echt vast mogen houden. Dit versterkt zeker de band tussen u en uw personeel. Het levert zeker ook hele leuke bedrijfsfoto’s op.